top of page
ZIGT-shoot2022-lunch-B2A2373-2048x1024-1.webp
felix logo big white trans shade.png
Felix Logo Catering ZW.png
Felix Food new-13.jpg

HET IS BELANGRIJK DAT ER

liefde in het eten zit

Het aanbieden van een goede lunch is een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde die niet onderschat dient te worden binnen uw bedrijf. Laat Felix uw bedrijfskantine transformeren tot een restaurant die dient als ontmoetingsplek. Hier kunnen collega’s samen komen om te genieten van een heerlijke vers bereide lunch, en om even bij te tanken om de dag te breken en zo beter gaan presteren.

 

Felix zorgt ervoor dat er altijd een passionele, bekwame en toegankelijke chef in de keuken staat, die passie heeft voor koken. Met de lekkerste seizoensgebonden en lokale lekkernijen voor jou en jouw collega's zorgen we voor een voedzame en vitale lunch. Als chefs krijgen wij een glimlach op ons gezicht als een restaurant vol mensen zit die mooie momenten beleven onder het genot van een smaakvolle en gezonde maaltijd.

 

Liever helemaal ontzorgt worden? Tevens kunnen wij de overige catering verzorgen binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan iets lekkers bij een meeting, een zakelijk diner met uw klanten, of een complete vrijdagmiddagborrel. Eten en drinken zijn natuurlijk de perfecte manier om te zorgen dat mensen zich met elkaar verbonden blijven voelen.

MOOOYjuni-162.jpg
bottom of page