top of page
Felix Food new.jpg
felix logo big white trans shade.png
Felix Logo groot wit FELIX ZW.png

EEN SNUFJE ZOUT,EEN BEETJE VAN DIT EN DAT EN

dan gewoon op gevoel

Als kind wilde ik al op zeer jonge leeftijd mijn moeder helpen in de keuken. Ik schreef hele simpele gerechten open wilde alles tot in detail weten. Mijn Deutsche Mutti zei dan: "Een snufje zout, een klein beetje van dit en dat doe je dan gewoon op gevoel." In het begin vond ik dat maar niks, nu begrijp ik haar. Het fanatisme van mijn ouders sloeg over op mij. Tijdens mijn studententijd kwam ik er al snel achter dat ik van mij passie mijn vak wilde maken, en heb ik in verschillende restaurants gewerkt in Engeland, Spanje, Mexico en Nederland.

Met name bij restaurants 'Jacques Jour', 'Aan de Amstel', 'Hotel Droog' en ' Little Collins' heb ik erg veel geleerd. Na een culinaire rondreis door Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italie, ben ik na 18 maanden weer terug in Amsterdam. Daarnaast vlieg ik ook regelmatig de wereld over als steward bij KLM, en doe tijdens mijn vluchten ontzettend veel inspiratie op op de meest gave plekken ter wereld. 

Om mijn kook-skills te blijven verfijnen heb ik na het afstuderen van de Hogere Hotelschool nog een koksopleiding afgerond. Ik heb tevens geholpen bij het opzetten van restaurants 'de Nieuwe Poort' in Amsterdam en 'de Krachtcentrale' in Huizen. Daarnaast heb ik ondertussen 10 jaar ervaring in catering, wat ik het allerleukste vind om te doen. 

Capture32.png
Felix Food new-05-2.jpg
bottom of page