Felix Food new-03-2.jpg
felix logo big white trans shade.png
Felix Fit Food Logo groot Groen.png
Felix Food new-092.png

HET IS BELANGRIJK DAT ER

liefde in het eten zit

Samen met collega chef, Leo, ben ik begonnen om gezonde maaltijden te koken. Wij houden er beide van om mensen blij te maken met het eten dat we bereiden. Als chefs krijgen wij een glimlach op ons gezicht als een restaurant vol mensen zit die mooie momenten beleven onder het genot van een maaltijd die goed smaakt. 

Naast het koken, sporten wij allebei graag, en weten als geen ander hoe belangrijk gezonde en gebalanceerde voeding is bij het behalen van jouw doelen. Onze missie is om lekker eten te maken, dat past binnen jouw sportdieet.

 

In onze keuken in Huizen koken wij verschillende maaltijden. Je hebt bij ons de keuze uit low carb opties, voor wanneer je wil afvallen (cutten), of juist een gezonde high carb maaltijd, voor spieropbouw (gainen). Ook kun je voor verschilende gezonden tussendoortjes kiezen, die je tijdens jouw drukke dag precies de energie geven die je nodig hebt.

 

De maaltijden staan klaar in de ijskast in jouw gym. Je kunt na je workout kijken welke maaltijden er zijn, maar vooraf bestellen kan ook. Het aantal calorieen en ingredienten staan vermeld op de verpakking, Daarnaast konden we het niet laten om elk gerecht de naam van een muzieknummer te geven. Je kunt deze beluisteren door de QR code op de verpakking te scannen. 

 

EAT YOUR HEART OUT 

VOEDING OP MAAT met MELANIE WOLFSWINKEL

R.A.W. Coaching

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Dan kun je terecht bij onze voedingsdeskundige Melanie Wolswinkel van R.A.W. Coaching. 

Melanie is al meer dan 10 jaar fanatiek bezig met sport en voeding. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt, en begeleidt nu zelf mensen door middel van training en voeding. Ze heeft verschillende opleidingen gedaan en heeft zelf wedstrijdervaring op het gebied van bodybuilding. Ze kent het bulken en cutten dus als geen ander!

"Op internet lijkt iedereen het beter te weten en raak je al snel de rode draad kwijt. Om deze reden ben ik zelf een opleiding in voeding gaan doen wat diep in gaat op de stof. Zo kwam ik er achter dat je zelfs mensen kunt helpen met bepaalde ziektebeelden, of mensen kan helpen met bepaalde wensen door hen te ondersteunen met specifieke producten. De keuze in voeding is dus erg belangrijk. Elk product heeft zijn eigen kracht. Daarnaast is de dosering en timing van het eten ook erg belangrijk!"

"Zou jij graag wat willen afvallen, of juist aan willen komen, op een verantwoordelijke manier, maar heb je een richtlijn nodig? Ik help jou graag! In mijn schema's gebruik ik alleen maar producten die gezond zijn voor het lichaam. Zo zijn we niet alleen bezig met het nastreven van jouw doelen, maar optimaliseren we ook je gezondheid. En dat is in deze gekke tijd erg belangrijk! Dus heb jij last van gezondheidsklachten of zijn er andere specifieke wensen die je hebt binnen jouw dieet, dan kan ik met voeding een hoop voor jouw betekenen."

Capture1.JPG