top of page
Felix Food new-09-2.jpg
felix logo big white trans shade.png
Borrelaars Logo groot kleur.png
Wine and Cheese

OP MAAT GEMAAKT,

met lokale Gooise producten

Welkom bij "de Borrelaars". Je kunt hier een op maat gemaakte borrelbox bestellen, met lokale Gooise producten. Wij hebben een passie voor eten, en zoeken graag de lekkerste seizoensgebonden en lokale lekkernijen voor jouw collega's of vrienden. 

Aangezien we normaal gesproken mensen in de watten leggen in de horeca, gaan we er nu voor zorgen dat u niets zal ontbreken bij een goede vrijdagmiddagborrel. We werken samen met de beste lokale leveranciers van t Gooi, zoals het Graanschap voor heerlijk zuurdesembrood, smakelijke kwaliteitsbieren van de Gooische Bierbrouwerij uit Hilversum, kaas van Pronker uit Weesp, en groenten geoogst door de vrouwen Varenkamp uit Huizen. 

Hoe zorg je er tegenwoordig voor dat je team zich met elkaar verbonden blijven voelen? Normaal gesproken zijn dat vrijdagmiddagborrels of andere evenementen. Op afstand kunnen wij er voor zorgen dat uw werknemer zich nog steeds erkend voelt, Zet ze helemaal in het zonnetje door een persoonlijke boodschap aan de box toe te voegen.

Minimum 10 boxen

vanaf €30 per box excl BTW.

Felix Food new-08-2.jpg
bottom of page