top of page
MOOOYjuni-183.jpg
felix logo big white trans shade.png
Felix Catering Logo groot Grijs.png

CREATIEF, VERRASSEND EN VOORAL

ongecompliceert lekker

Wil jij een onvergetelijk lekkere lunch of diner organiseren bij jou thuis met de mensen waar jij het meest van houdt? En er voor zorgen dat zowel jij als jouw gasten deze avond nooit meer zullen vergeten? Wil je creatieve gerechten die geheel zijn afgestemd naar jouw ideeën en smaak? 

Wij vinden het leuk om met je rond de tafel te gaan zitten en concreet te maken hoe jij jouw evenement het liefst wil organiseren. Het maakt niet uit hoe bescheiden je het wilt houden of juist hoe groots je het aan wil pakken. Het gaat erom dat we iets bedenken wat helemaal past bij jouw smaak en voorstelling. 

Omdat ik niet alleen van heel erg lekker eten houd, maar het vooral ook leuk vind om jou volledig in de watten te leggen, is mijn avond pas gemaakt als ik alle gasten, waar dan ook, aan tafel zie met een grote glimlach. Bij te kunnen dragen aan mooie momenten zoals een bruiloft of een jubileum, of gewoon een verjaardag waarbij je het eens iets groter uit wil pakken "omdat je dat verdiend", geeft mij energie.

Ik heb oog voor detail zonder dat het allemaal te formeel of strak hoeft te worden. De diners die ik voor mensen organiseer zijn creatief, verrassend en vooral ongecompliceerd lekker. Ik werk graag met verse en eerlijke producten die bij jou een positieve associatie oproepen en vind het leuk met authentieke gerechten een nostalgisch gevoel te creëren waardoor je je echt thuis gaat voelen. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij als gast voor de gehele avond wordt 'ontzorgd'. 

Felix Food new-11.jpg
bottom of page